تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

tazeha Offline
#1 ارسال شده : 1396/01/24 04:16:04 ب.ظ
tazeha

رتبه: Advanced Member

گروه ها: Registered
مکان: تهران

1 تشکر دریافتی در 1 ارسال

هدف ازاین مقاله
پذیرش سختی های حین برنامه و راهکار های مقابله با آنان
باایده هایی که شما را متزلزل میکند بجنگید

اصل تسلیم در برابر قانون

در بسیاری از مواقع ما خود را ملزم به انجام کاری میدانیم که علاقه ای به انجام آن نداریم مثلا اگر به خواب علاقه مندیم و باید ساعت هفت صبح در محل کار خود حاضر شویم آیا به دلیل علاقه به میتوانیم دیرتر در محل کار خود حاضر شویم مسلما خیر زیرادر صورت تکرار این امر مسلما با خطراز دست دادن شغل مواجه میشویم . همچنین پرداخت قبوض آب و برق و اجاره خانه و یا تمیز کردن خانه هر کدام جزو مواردی است که علی رغم میل باطنی شامل اصل تسلیم در برابر قانون میباشد

قانون تسلیم به ما می گوید که باید در برابر اصول با بردباری و گذشت مواجه شد و با نا امیدی و خشم با این موضوع برخورد نکرد زیرا تنها فایده این امر از دست دادن برنامه درمانی است که مدتها برای آن زحمت کشیده و با کمک آن وزن از دست داده اید باید بپذیریم که برخی از پرهیزها علیرغم لذت بخش بودن برای رسیدن به هدف مهم تری باید اعمال شود یک لحظه چشمان خود را ببندید و خود را در سلامتی و چابکی کامل حین ورزش , درحین پوشیدن یک لباس مورد علاقه , در کنار استخر و در هنگام تحسین دیگران از تناسب اندامتان فرض نموده و از قوانینی که شما را به این هدف می رساند تبعیت نمایید هرچند که برخی از آنان چندان هم باب میل شما نباشد!!

وجود احساس بیعدالتی در مورد خود
گاهی احساس می کنید که در مورد شما تبعیضی بزرگ روا شده است که علیرغم محدودیت شدید در دریافت مود غذایی متناسب با این زحمت از وزن شما کاسته نگردیده است در این مورد بی دلیل با خود مجادله نکنید و از قانون تسلیم استفاده نکنید این حالت در سراسر زندگی افراد بشر به نوعی جاری است بسیاری از افراد با انواع معلولیت های جسمانی , بیماریهای مادرزادی یا اکتسابی ناشی از حادثه یا میکروب ها یا مواردی مانند عدم توانایی در بارداری یا تفاوت در قد و وزن و رنگ چشم و غیره در دنیا وجود دارند که بدون توجه به این بی عدالتی ها به زندگی خود ادامه می دهند مشکل چاقی از بسیاری از این موارد کوچک تر و در عین حال قابل حل تر است .

کم کردن حس دلسردی از نتیجه درمان
گاهی در نتیجه عدم کاهش وزن منطبق با فکر ما , یا هراس از طولانی شدن رژیم درانسان احساس دلسردی بوجود می آید این تجربیات امری طبیعی و مربوط به ذهن بهانه گیر شماست این احساس معمولا درطی بیست تا سی دقیقه از شما عبور کرده و سعی کنید در طی این زمان لغزشی انجام ندهید . توجه داشته باشید که رژیم گرفتن بعد از مدتی سختی راحت تر خواهد شد و محال است شما شیوه رفتار خود ربه طور اصولی تغییر دهید و دارای تغییرات شگرف نگردید .

برای مقابله با حس دلسردی به فردا فکر نکنید رژیم گرفتن و مشکلات آن در هرروز برای همان روز است بهتر است با قضاوت شتاب زده این مشکلات را به فردا منتقل نکنیدپ

شناسایی و تصحیح خطاهای فکری
شما با مطالعه تمامی مقالات مرتبط با رفتار درمانی کم کم می توانید خطاهای فکری خود را شناسایی نموده و بر آنها غلبه نمایید این خطاها مجموعه ای از بهانه ها یا وسوسه هایی است که با ظاهری منطقی مانع از انجام یک روند حساب شده دردرمان میشود نمونه عمده این خطاها عباتند از :

قانون همه یا هیچ : یا رژیم را رعایت می کنم و یا کاملا شکست می خورم
نتیجه گیری شتابزده : چون این هفته وزن کم نکردم پس تلاش بیفایده است
پیش بینی منفی : قادر نیستم در برابر غذاها در فلان مهمانی مقاومت کنم
پیش بینی مثبت : کمی از این غذا را میخورم و جلوی خوردن بقیه اش را می گیرم
استدلال هیجانی : تلاشی نمی کنم چون از کاهش وزنم کاملا ناامیدم
برچسب زدن : بخاطر پرخوری آدم بد و بی اراده ای هستم
قاعده های غیر مفید : نمی توانم غذا را که نیازی به آن ندارم را هدر دهم
بی ربط بودن : چون دچار استرسم پس مستوانم غذا بخورم
مبالغه کردن مشکلات: مهارم را روی رژیم و برنامه درمانی ام از دست داده ام

فن پرسشگری هفتگانه
تکنیکی است که برای پاسخگویی به افکار مخرب توسط خود فرد در نظرگرفته شده است که در ان فرد باید با نگاهی نقادانه با مشکلات برخورد نماید و احساس فرد در این حالت باید مانند کسی باشد که فردی را که دچار لغزش در دریافت مواد غذایی شده است را نصیحت می کند . هر فرد باید دربرابر لغزش خود به هفت پرسش زیر پاسخ دهد
ممکن است مرتکب کدامیک از خطاهای فکری شده باشم /
چه شواهدی دارم مبنی براینکه این فکر درست یا نادرست است ؟
آیا راه دیگری برای نگاه کردن مثبت به این مشکل وجود دارد ؟
واقع گرایانه ترین نتیجه در جهت حل این مشکل چیست ؟
تاثیر باورکردن این فکر مخرب و تاثیر تغییر دادن این این فکرمخرب در برنامه کلی درمان چاقی ام چیست ؟
حالا باید چه کاری را انجام دهم ؟

بررسی و تفسیر افکار مخرب
1-نمی خواهم این محدودیتها و اصل تسلیم در برابر قانون را بپذیرم باید راه آسانتری هم باشد
پاسخ : نپذیرفتن اصول اساسی باعث ایجاد جدال فکری و در نتیجه شکست درمانی احتمالی خواهد شد مجبورم بپذیرم که هیچ راه درمانی ساده تری وجود ندارد

2- نوع و میزان غذای تعیین شده برای من عین بی عدالتی است
پاسخ : درست است اما این تفاوتها علامت بی عدالتی نیست و تازه اگر بی عدالتی هم باشد رعایت آن باعث می گردد بتوانم با کاهش وزنم خوشحال و خوشحال تر شوم

3-اصلا اطمینان ندارم بتوانم مهارتهای یاد داده شده را انجام دهم
پاسخ : برای لاغر شدن لازم است سخت کار کنم اما همینکه مهارت هایی که در حال یاد گیری هستم به مرور در من بصورت عادت تبدیل شود باعث میشود به مزایای کاهش وزن دست پیدا کنم

4-مطمئن نیستم بتوانم افکار مخربم را تغییر دهم
پاسخ : این مهارت هم مانند هر مهارت دیگری با تکرار و تمرین آسان و آسان تر می شود فقط باید بارها و بارها آن را تکرار کرد

5- من واقعا سخت کار کرده ام اگر نتوانم وزنم را تغییر دهم دلسرد می شوم
پاسخ : رژیم گرفتن کار سختی است اما توقعات افراد هم غیر منطقی است امکان ندارد در طول چند هفته رژیم کاهش وزن قابل توجهی وجود داشته باشد در یک شرایط نرمال و بدون در نظر گرفتن شرایط ازمینه ای مخرب باید توقعات خود را برای 5. تا یک کیلوگرم کاهش وزن در هفته آماده کرد و مابقی انتظار زیادی است که اگر حاصل شد باید شکر خدا را بجای آورد نه دلسرد شدن را

به نکات زیر توجه نموده و به آن فکر کنید
ممکن است برای برنده شدن ناچار باشید به بیش از یکبار در جنگ شرکت کنید

آنچه راکه شکست میخوانیم پایین افتادن نیست بلکه راکد ماندن است هر لحظه که اراده کنید می توانید شروع تازه ای داشته باشید

همه ساله صد ها هزار نفر در دنیا در برنامه های درمان چاقی شرکت میکنند برخی موفق و برخی شکست میخورند. تحلیل کنید که به نظر شما و بدون توجه به احساس و براساس یک منطق آگاهی بخش علت این شکست و علت آن پیروزی چیست ؟

در هر درمانی روشهایی وجود دارد که ممکن است به نظرتان بچه گانه یا احمقانه میرسد خب دقت کنید که این یک تفکر انحرافی نباشد والا چه چیزی می تواند بدتر از حفظ عادتهایی باشد که نتایج منفی آن جلوی چشمان شما قرار دارد ؟
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (2)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.

این صفحه در مدت زمان 0.120 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت