آب یونیزه آب هیدروژنه چیست ؟ آب هیدروژنه ، آب معمولی است که محتوی گاز هیدروژن محلول در آن است . برای مثال ، آب های گاز دار یا کربن دار ( سودا ) که دی اکسید کربن محلول دارند یا آب اکسیژنه که گاز اکسیژن محلول در آن هست وجود دارد . بنابراین شما می توانید همانگونه که از کپسول هلیوم برای پر کردن بادکنک ها استفاده می کنید و یا از کپسول اکسیژن که در بیمارستان ها استفاده می شود ؛ از یک کپسول هیدروژن نیز استفاده کرده و حباب های آن را به آب بیفزایید . 2 ) آیا گاز هیدروژن قابل انفجار نیست ؟ بله ، هیدروژن قابل انفجار است ولی وقتی در آب محلول شود به هیچ وجه خطر انفجاری ندارد . 3 ) آیا مگر در آبی که دارای فرمول H2O است ، هیدروژن نداریم ؟ مولکول آب دارای دو اتم هیدروژن است که به اتم اکسیژن متصل شده اند . این با مولکول هیدروژن که شامل دو اتم هیدروژن متصل به یکدیگر است تفاوت دارد . این شبیه به این مثال است که ما نیاز به اکسیژن بیشتر برای زندگی خود داریم اما اکسیژن مورد نیاز خود را از نوشیدن آب تامین نمی کنیم . چون اکسیژن در مولکول محبوس شده ، ما به مولکول اکسیژنی که متصل به اتم ها یا مولکول های دیگر نباشد نیازمندیم . به همین ترتیب اگر بخواهیم از منافع گاز هیدروژن محلول درآب استفاده کنیم باید به شکل اتصال نیافته با اتم ها و مولکول های دیگر موجود باشد . همین دلیل هم هست که آب دارای خاصیت انفجاری و اشتعال نیست . اگر آب دارای هیدروژن قابل انفجار و اکسیژن مورد نیاز جهت اشتعال است ، ولی در شکل اتصال یافته در مولکول آب خطری نخواهد داشت و حتی بدلیل همین خاصیت ، از آن برای مهار آتش نیز استفاده می کنیم . حتی مولکول شکر ( گلوکز ) که دارای 12 اتم هیدروژن است ، با اتم های اکسیژن و کربن اتصال دارند . 4 ) آیا این درست است که آب غنی شده از هیدروژن می باید اسیدی باشد ؟ این سوال خوبی است . اگر آبی داشته باشیم که غنی از یون هیدروژن ( H+ ) باشد . این آب اسیدی است . ولی صحبت ما در خصوص مولکول هیدروژن است که اتم های آن به هم متصل هستند . در واقع pH نیز بیانگر میزان یا پتانسیل وجود یون هیدروژن است و نه مولکول هیدروژن . 5 ) وقتی گاز هیدروژن به راحتی در آب حل نمی شود چطور می تواند برای فایده رسانی به ما کافی باشد ؟ این درست است که هیدروژن خاصیت انحلال بالایی در آب ندارد ( 1/6 mg/l ) و از آن جا که مولکول هیدروژن سبک ترین مولکول در کل جهان است ما به مقایسه تعداد مولکول ها نسبت به وزن آن ها نیاز داریم . برای مثال ، اگر یک مولکول تنها ، 2 میلیگرم وزن داشته باشد . و آن را در یک لیتر آب بیاندازیم ، غلظت آن 2 میلیگرم در لیتر می شود ویتامین C ( 176/2 g/mol ) دارای وزنی 88 برابر گاز هیدروژن (2g/mol)است . بنابراین آب هیدروژنه با غلظت (1/6 mg/l) دارای مولکول های آنتی اکسیدان بیشتری از 100 میلیگرم ویتامین C است ، چون مجموع مولکول بیشتری در 1/6 میلیگرم هیدروژن در مقایسه با 100 میلیگرم ویتامین C وجود دارد . تحقیقات پزشکی نشان داده اند همین مقدار غلظت هیدروژن که از دستگاه مربوطه تولید می شود نیز موثر می باشد . 6 ) آیا گاز هیدروژن محلول در آب تمایلی به خروج و فرار از آب ندارد ؟ بله دارد ، یکباره خارج نمی شود بلکه بستگی به سطح تماس ظرف ، همزدن و غیره دارد . آب هیدروژنه تنها برای چند ساعت کم در آب می ماند ، نظیر نوشیدنی های گازدار که دی اکسید کربن محلول دارند و لذا توصیه می شود که این آب تازه و بلافاصله پس از تولید به مصرف رسانده شود . 7 ) چه میزان آب هیدروژنه باید نوشیده شود تا از منافع آن بهره مند شویم؟ محققین در حال بررسی سوالات این چنینی هستند اما مقدار ( g 1 ~ 3 mg) از مولکول هیدروژن می تواند خواص خوبی داشته باشد . پس اگر آب دارای غلظت 1 mg/l یا1 ppm هیدروژن باشد ، سه لیتر آب هیدروژنه به شما 3 mg هیدروژن می دهد . البته غلظت موثر برای افراد بر اساس سلامت یا بیماری آن ها کمتر یا بیشتر خواهد بود . سه سیستم اصلی که بدن برای حفظ سطح pHخون استفاده می کند عبارت است از : - اجرای بافری ( پروتئین ها ، فسفات ها و .... ) - سیستم تنفسی ( خارج کردن دی اکسید کربن ) - سیستم کلیه ( دفع و جذب بی کربنات ) وقتی اسید در بدن تولید می شود سریعا ًتوسط اجزاء بافری در خون خنثی می گردد . مهم ترین بافر مکانیسم اسید کربنیک / بی کربنات می باشد . دی اکسید کربن درخون حل می شود تا اسید کربنیک تشکیل گردد و سپس بی کربنات ( HCO3-، بافر قلیایی ) و یون هیدروژن (H+) بوجود می آید . اگر pH خون پایین بیاید ( یعنی افزایش یون H+ ) ما می توانیم دی اکسید کربن بیشتری را از طریق ریه ها خارج نماییم و یون های H+ به مصرف رسانده شده و معادله ی فوق به سمت چپ حرکت می کند و pH خون افزایش می یابد . در تنفس سریع نیز بدلیل خروج بیشتر دی اکسید کربن دارای اثر قلیایی بیشتری در خون خواهیم بود . به همین ترتیب اگر نفس خود را حبس نمایید ، دی اکسید کربن بیشتری در خون حل می شود و معادله به سمت راست حرکت می کند و یون های هیدروژن H+ بیشتری نیز تولید می گردد . دی اکسید کربن ، حاصل متابولیسم طبیعی بدن ماست و تمامی غذاهایی که ما می خوریم به دی اکسید کربن شکسته می شود . 8 ) آیا هیدروژن بیشتر ، منافع بیشتری را هم به دنبال دارد ؟ شاید داشته باشد و شاید هم نه .... اما مشخص شده حداقل آن منافعی برای سلامتی دارد . گزارشاتی نیز ارائه شده که هیدروژن بیشتر خواص بیشتری هم داشته باشد ولی تحقیقات بیشتری در این خصوص مورد نیاز است . 9 ) آیا این جمله که " هر شخص بیمار دارای pHخون اسیدی است " درست می باشد ؟ pH خون سالم در محدوده ی بین 7/35 تا 7/45 می باشد . اگر pH خون شخصی به 7/1 برسد می گویند pH اسیدوز دارد . حتی اگر در مقیاس pH به زیر 7 نیاید . اگر pH خون فردی به زیر 7 بیاید زمان زیادی زنده نخواهد ماند و می باید هر چه سریعتر اصلاح شود .]آب هیدروژنه[/url]
درد ناشی از ترش کردن معده معمولاً در قسمت بالای شکم احساس می شود که به تدریج می تواند حاد و حتی به مرور زمان به زخم های گوارشی منجر گردد .
ترش کردن که یکی از مشکلات سوء هاضمه است از مهم ترین دردهای ناشی از کمبود آب در بدن است که در بخش بالایی شکم احساس می شود و بتدریج بحرانی شود . این عارضه با افزایش مصرف آب سالم مرتفع می گردد .
شاید در بعضی مواقع ما احساس تشنگی و گرسنگی را یکی دانسته و به اشتباه ، غذایی بیش از اندازه بخوریم . در صورتی که آب مناسب و کافی نخوریم احتمال بالا رفتن اسیدیته ی معده و ترش کردن وجود دارد . این مشکل که ناشی از کم آبی بدن است ممکن است در همه ی سنین ایجاد شود آب قلیایی و درمان سوزش معده
درد شکم در ابتدا در قسمت بالای شکم احساس می شود و ممکن است به قدری شدید باشد که یک پزشک توصیه به جراحی کند ولی بهتر است قبل از هر کاری نسبت به خوردن آب قلیایی مبادرت کند و تا چند روز رژیم غذایی مناسب و آشامیدن آب یونیزه قلیایی را ادامه دهند .
متابولیزم بدن در جوانی و پیری تفاوت هایی دارد و در سالمندان ، توانایی تشخیص کم آبی و تشنه بودن کاهش می یابد و احساس تشنگی را تشخیص نمی دهند .
پزشکان برای رفع این مشکلات مبادرت به تجویز داروهایی می کنند .
حتی خوردن شربت های محتوی آلومینیم که جهت کنترل اسید معده استفاده می شوند اثرات جانبی بر سلول های مغزی خواهند گذاشت . می دانیم که محیط معده اسیدی است و این امر جهت هضم غذا و نابودی میکروب ها و باکتری های مضر ضروری است .
معمولاً pH معده در حدود 4 است . ان چه در متابولیسم درون بدن ما رخ می دهد این است که پس از آشامیدن آب قلیایی ، موجب افزایش pH داخل معده شده و معده شروع به ترشح بیشتر اسید هیدروکلریک می کند تا دوباره به pH حدود 4 برگردد .در واقع یک حجم مشخصی از اسید کلریدریک در بدن ما وجود ندارد که اگر داشت سوراخ بزرگی در بدن ایجاد می شد ! در واقع سلول های موجود در شکم ما ، این اسید را بلافاصله و بر اساس نیاز ما تولید می کند .
در اثر تولید این اسید در معده ، بخش های دیگر بدن شروع به تولید اثر قلیایی می نمایند
اجزاء تشکیل دهنده اسید کلریدریک ، کلرید سدیم (Nacl ) ، کلرید پتاسیم ، دی اکسید کربن آب است که منجر به تشکیل اسید کلریدریک و بی کربنات سدیم می شود که بریان خون ما منتقل می گردد که موجب قلیای کردن اسید اضافی در خون می شود .
بی کربنات سدیم و پتاسیم موجب می شود اسیدهای جتمد موجود در بدن بصورت محلول دراید . با خنثی شدن اسیدهای مازاد جامد در بدن ، گازهای co2 تولید و از طریق شش ها تخلیه می شود . وقتی سن ما بالا می رود ، این بافرهای قلیایی کاهش یافته و در نتیجه میزان اسید مازاد در بدن افزایش می یابد که به این پدیده " اسیدوز " گفته می شود . بنابراین رابطه ی مستقیمی بین تجمع اسیدها و افزایش سن وجود دارد .
در واقع همانند خود دستگاه آب قلیایی ، خود بدن نیز به تولید همزمان اسید و قلیا می پردازد . مثلاً در روده ی کوچک ، غذا به pH اسیدی وارد شده و لوزالمعده ماده ای قلیایی تولید و مانع آسیب آن غذا به جداره ی روده می گردد .
قلیایی شدن بدن
ماده ی قلیایی حاوی بی کربنات سدیم است و جالب این جاست که خود لوزالمعده برای تولید این ماده ی قلیایی ، هیدرولیک اسید تولید می کند که به جریان خون منتقل و موجب خواب آلودگی پس از خوردن غذا می گردد . این اسید ماده ی اصلی در ترکیبات آنتی هیتامین است اثر مشابهی یعنی خواب آلودگی دارد .
به هر حال در یک بدن نرمال و سالم ، تعادل بین تولید اسید و قلیا وجود داشته و بخشی از بدن اسیدی و بخشی دیگر قلیایی است .
اما مصرف بی رویه ی مواد غذایی باطبع سرد و اسیدی ، نوشیدن نوشیدنی های اسیدی ، آلودگی های هوا و محیط زیست ، حجم اسید تولیدی در بدن را افزایش داده و سیستم قلیایی کننده ی مساوی جهت خنثی سازی تمام این حجم اسیدی وجود نخواهد داشت .ترش کردن معده و آب قلیایی
معجزه و شفابخشی آب قلیایی مقابله با اسید های اضافی و ایجاد تعادل در بدن ماست .
شرکت مهندسی فراز تصفیه با انتشار مقالات علمی در خصوص آب قلیایی تلاش دارد تا استفاده از ان را برای سلامتی بیشتر پیشنهاد نماید .
ویرایش بوسیله کاربر 1396/02/14 11:56:17 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است