تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
مواد غذایی
»
چه نوع آبی برای آشامیدن مناسب تر است ؟
رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 109
تشکرها: 1 بار
|
اب قلیایی انواع آب های قابل شرب 1- آب لوله کشی شهری : آب تصفیه شده شهری با این فرض که آب لوله کشی شهری از منابع آب های جاری رودخانه ها ، سد ها و یا حتی چاه ها تامین می شود می توان گفت که پس از ورود به تصفیه خانه های آب شهری ، این آب ها پالایش و ضدعفونی می گردند و با درجه ی مناسبی از کیفیت معرفی شده توسط سازمان جهانی آب (WHO ) از طریق شبکه های آب به منازل ما می رسد . ممکن است به دلیل اضافه کردن آهک در تصفیه خانه ها که جهت رسوب دادن گل و لای و مواد معلق موجود در آب مورد مصرف قرار می گیرد سختی و املاح آب افزایش یابد که مطلوب مصرف کننده نباشد . همچنین اضافه کردن کلر که یک ماده ی شیمیایی برای ضد عفونی کردن آب محسوب می شود ، در طول مسیر لوله کشی برای کشتن میکروب ها ضروری بوده ولی در هنگام مصرف و قبل از آشامیدن می باید از آب حذف گردد . وجود زنگ آهن در لوله کشی های پوسیده ی مستقر در داخل زمین ، آب را دارای مقادیر بیشتری آهن می کند که ممکن است حتی در طعم آب نیز اثر نا مطلوبی بگذارد . بنابراین چنانچه بتوان سختی و آهن آب لوله کشی را کاهش داده و کلر موجود در آن را حذف نمود ، می توان از آن به عنوان آب شرب استفاده نمود ولی بنابر آنچه در ادامه ی این مقاله آمده ، مصرف آب لوله کشی بهترین انتخاب ما نخواهد بود . 2 –آب جوشیده شده : حتماً شنیده اید که دانشمندان گفته اند " آب کتری و سماور را فقط یک بار به جوشانید " به گفته یک متخصص تغذیه ، اگر آب سرد شده کتری و سماور را مجدد به جوشانید ، غلظت نیترات موجود در آب افزایش یافته و استمرار این کار در طولانی مدت می تواند تهدید کننده سلامت مصرف کننده چنین آبی شود . زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات ، در معرض حرارت بالا قرار گیرد ، ترکیبات آن کاملاً تغییر یافته و به نیتروزامین تبدیل می شود که می تواند سرطان زا باشد . افزون بر این نیترات می تواند در روده به نیتریت تبدیل شود و در خون با هموگلوبین ترکیب و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافت های بدن به خصوص مغز را کاهش دهد . اگر نوزادی از شیر خشک رقیق شده با آبی تغذیه کند که نیترات آن بالاست ، احتمال ابتلا به بیماری " مت هموگلوبینمی " یا " سندروم نوزاد کبود " در او افزایش می یابد . یکی دیگر از معایب آب جوشیده شده این است که آب جوشیده دارای اکسیژن محلول کمتری است چون طبق قانون دالتون ؛ حلالیت گاز ها با افزایش دما کاهش می یابد و بنابراین در آب جوش ، اکسیژن نیز همراه با بخار آب خارج می گردد .آب جوشیده شده ادامه دارد ....... |
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
تالار گفتگوی مشاغل برتر
»
مشاغل برتر
»
مواد غذایی
»
چه نوع آبی برای آشامیدن مناسب تر است ؟
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.085 ثانیه ایجاد شد.