آب یونیزهدر این مقاله به این موضوع می پردازیم که که هر کدام از آب های تولیدی توسط دستگاه های آی واتر ( آب قلیایی ، آب اسیدی و آب خنثی ) چه کارآیی دارند .
– آب قلیایی
سطح قلیایی شماره یک :
برای شروع آشامیدن از سطح قلیایی یک که سطح pHضعیفی است ، آغاز نمایید ( pH 7.5 -8.5 ) استفاده از این سطح آب قلیایی را تا دو هفته ادامه دهید .
سطح قلیایی شماره دو :
بعد از مدت دو هفته مصرف آب آشامیدنی در سطح یک ، می توانید آب آشامیدنی را از سطح قلیایی شماره دو مصرف نمایید تا میزان آنتی اکسیدان بیشتری را جذب کنید و از خواص بیشتری بهره مند گردید ( 9( pH 8 - از این آب می توانید برای پخت برنج نیز استفاده نمایید .
سطح قلیایی شماره سه :
این سطح متداولترین مصرف آب آشامیدنی را برای کسانی که سطح یک و دو قلیایی را مصرف کرده اند ، دارد ( pH 8.5 - 9.5 ). از این سطح برای درست کردن چای و قهوه نیز می توان استفاده نمود .
سطح قلیایی شماره چهار :
از سطح قلیایی چهار ( 10 - ( pH 9.5 برای شستشوی میوه و سبزیجات و هم چنین پختن غذا می توان استفاده نمود . در صورتی که سیستم گوارش با خوردن آب یونیزه قلیایی یک تا سه تطبیق داشته باشد ، خوردن آب در سطح قلیایی چهار دارای قدرت بالایی در دفع سموم بدن دارد .
سطح قلیایی شماره پنج :
از سطح قلیایی پنج10.5 ) ~ ( pH 10 برای مصارف خاص و دارویی می توان استفاده نمود . این آب دارای ملکول هیدروژن محلول بالایی است که برای درمان بیماری ها مفید است .
- آب خنثی :
از آب خنثی ( آب فیلتر شده ) در هنگام مصرف دارو و تهیه غذای کودک و یک ساعت قبل و بعد از غذا خوردن و همچنین در هنگام غذا خوردن استفاده می شود .
- آب اسیدی :
سطح اسیدی شماره یک :
آب اسیدی ضعیف برای شستشوی دهان و دندان مورد استفاده داشته و دارای ( 5.5 - ( pH 6.5 می باشد .
سطح اسیدی دو :
دستگاه های آب قلیایی
آب اسیدی در این سطح دارای ( 5.5 - ( pH 6 بوده و برای پاک سازی صورت و رفع چین و چروک موثر است .
سطح اسیدی شماره سه :
آب اسیدی در این سطح ( 5 -( pH 5.5 برای تمیز نمودن سطوح آشپزخانه و سینک کاربرد دارد .
سطح اسیدی شماره چهار :
استفاده از این سطح ( pH 5 ) برای مصارف استرلیزه نمودن است .
نکته : تعداد سطوح آب قلیایی و آب اسیدی در دستگاه های مختلف متفاوت می باشد در این مقاله اطلاعات به صورت کلی آماده شده است در مورد دستگاه هایی که دارای 4 سطح آب های قلیایی و اسیدی باشد .