تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

bbbalabar Offline
#1 ارسال شده : 1395/10/07 11:09:41 ق.ظ
bbbalabar

رتبه: Member

گروه ها: Registered
ارسالها: 14

انواع شیر در سامانه های هیدرولیک بالابر:
سامانه بالابر هیدرولیک با سایر سامانه های هیدرولیک صنعتی دارای تفاوت های عمده ای در اجزای تشکیل دهنده هستند. اگر چه ماهیت اصلی تمام سامانه های هیدرولیک با هم تفاوت خاصی ندارند. در تمامی بالابر های هیدرولیکی، شیر هیدرولیک وظیفه اصلی کنترل عملگرهای مختلف را بر عهده دارد و اصولا نقش بسیار با اهمیتی را ایفا میکند. به طور معمول شیرهای مورد استفاده در یک بالابر هیدرولیکی به شرح ذیل تقسیم بندی میشوند:
شیرهای کنترل جریان
شیرهای کنترل فشار
شیرهای کنترل جریان شیرهایی هستند که شدت جریان را کنترل و آن را یا محدود کرده و یا به طور کلی قطع مینماید. شیرهای کنترل جریان در آسانسور هیدرولیک به شرح ذیل میباشد:
شیرهای کنترل حرکت:
نگاه دقیق تری به شیرهای کنترل حرکت پایلوت دار بالابر های هیدرولیکی می اندازیم. مسیر اصلی توسط یک فنر باز نگه داشته میشود تا جریان روغن به مخزن هدایت شود. سلنوئید نشان داده شده دوکاره بوده و مسیر شیر سوززنی پایلوت (کمکی) را در حالت عادی به مخزن و در حالت تحریک شده به خروجی پمپ متصل میکند. در واقع شیر سلنوئیدی پایلوت، به صورت نرمال باز بوده و با تنظیم دقیق فشار پورت های کمکی یا پایلوت، جریان را در بالابر صنعتی کنترل میکند. به هر حال برای بررسی سیستم مورد نظر ما شیر پایلوت سلنوئیدی دو حالته یا دوکاره مناسب تر خواهد بود. در ادامه به بررسی عملکرد این نوع شیرها می پردازیم.
افزایش شتاب:
در آسانسور یا بالابر هیدرولیکی وقتی سلنوئید تحریک میشود جریان پایلوت به مخزن قطع میشود، بنا براین تمام جریان به سوپاپ اصلی منتهی میشود. فشار در بالای سوپاپ اصلی با فشار خروجی پمپ برابر خواهد بود.
سوپاپ در اثر فشار جریان اصلی به جلو حرکت کرده و این جلو آمدن جریان را دچار افت فشار خواهد کرد. چون در گذر جریان از سطح حلقوی حول سوپاپ افت فشار رخ می دهد، آن قسمت از سوپاپ که به سمت اریفیس حرکت میکند تحت تاثیر فشار مخزن خواهد بود. فشار خروجی پمپ بالابر هیدرولیکی فقط در سمت دایروی سوپاپ در خروجی اصلی اثر می کند.
واضح است که فشار پمپ در بالای سوپاپ نسبت به پایین آن به سطح بیشتری وارد میگردد چرا که بیشتر مساحت زیر سوپاپ تحت تاثیر فشار مخزن میباشد. از این رو فشار پایلوت وارد شده به بالای سوپاپ بر فشار کمتر پایین سوپاپ و نیروی فنر غلبه کرده و سوپاپ را به پایین حرکت می دهدو مسیر جریان به مخزن را می بندد. سرعت بسته شدن شیر به میزان جریان گذرنده از رگولاتور سوزنی اریفیس پایلوت بستگی دارد. پس کنترل جریان پایلوت باعث افت فشار نیز خواهد شد. واضح است که سوپاپ اصلی با سرعت ثابتی مسیر جریان را نمی بندد. برای اینکه حرکت سوپاپ با سرعت ثابت باشد باید نیروهای وارده به دو سمت سوپاپ متعادل باشد. نکات زیر باعث می شود که سرعت بسته شدن نیز ثابت باشد:
1-در حین حرکت سوپاپ نیروی فنر ثابت نیست.



آنچه در ادامه می خوانید:

منبع مقاله: بالابر آسیا برج
http://asiabalabar.com
تبلیغات
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest (3)
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 0.092 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت