دستگاه تصفیه آبسردوش تصفیه آب که به سردوش های سلامتی یا آی واتر نیز معروف هستند در واقع متشکل از یک سردوش با چند ویژگی استثنایی است .
الف –این سردوش ها دارای یک کارتریج داخلی است که قابل تعویض بوده و خواص زیر را داراست .
1- کلر موجود در آب را حذف می نماید که این موجب سلامتی بیشتر پوست و مو گشته و برای ریه ها و سیستم تنفسی هم بهتر است ساختارشیمیایی ویتامین Cبا کلرین موجود در اب ترکیب و ان را به اسید هیدرولیک بدون ضرر در آب بدل می سازد که برای پوست و مو ایده آل است .
ب- صفحه ی پاشش استیل آن ، دارای سوراخ های بسیار ریز و مثلثی شکلی است که فشار آب را تا 50 درصد بالاتر می برد .با این نو آوری در سوراخ ها ، سردوش آی آی واتر قادر به تولید ، 420/000یون منفی است ( معادل یک آبشار) که می تواند به جسم و روح شما تازگی بخشد .
ج –دانه های کروی ریز در داخل آن قرار دارد که موجب طراوت بیشتر در آب می گردد .
د –بدلیل فشار متمرکز و طراحی ویژه ی آن ، موجب صرفه جویی تا 25 درصد در مصرف آب می گردد .
ه- عطر و اسانس کارتریج در انواع مختلفی نظیر لیمو –گل رز-اسطوخودوس یا لاوندر و اکالیپتوس عرضه می شود .
در تمامی کارتریج ها ، عملکرد اصلی یعنی حذف کلر انجام می پذیرد ولی هر یک به تنهایی دارای ویژگی خاص خود نیز می باشد .
فیلتر سردوش حذف کلر
1- اسانس لیمو : ( Lemon )
این اسانس دارای ویتامین Cمعادل 3000 لیمو است که موجب نرمی و سفیدی پوست ، کاهش چین و چروک و آبرسانی بهتر پوست می شود . برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن مفید بوده و تاثیر خوبی بر فکر و روحیه دارد .
2- اسانس اکالیپتوس : (Eucalyptus)
در این فیلتر تصفیه آب دوش نیز کلر حذف شده ، اسانس اکالیپتوس موجب بازسازی ریه ها گشته و به رفع بیماری های تنفسی کمک می کند .
رایحه ی اکالیپتوس حس تنفس در هوایی تازه را به شما می دهد و موجب آرام سازی بدن و فکر شما خواهد گشت .
-3اسانس اسطوخودوس : ( Lavender )
این اسانس یکی از خوشبوترین گیاهان دارویی در جهان محسوب می شود . این فیلتر تصفیه آب دوش نیز کلر را حذف نموده و استفاده از آن در سردوش موجب تخلیه ی استرس ها و تنش های روزانه می شود .
به بهبود گردش خون کمک کرده و کیفیت خواب افراد را نیز افزایش می دهد .
4-اسانس گل رز : (Rose )
این فیلتر در ضمن ایجاد رایحه ی بهاری در محیط حمام و حذف کلر از آب ، یکی از درمان های خانگی برای از بین بردن جوش نیز به شمار می شود .
قیمت سردوش تصفیه آب یا سردوش فیلتردار در حدود1/250/000 ريال و قیمت کارتریج آن به تنهایی 250/000ريال می باشد .
گزارش مصرف کنندگان سردوش تصفیه آب :
- خانم خانه دار :
" سردوش فیلتر دار آی واتر ، توانسته سردوش معمولی را به یک سردوش درمانی با آروماتراپی ( درمان با استشمام رایحه ی خوش ) تبدیل کند . من هرگز به استفاده مجدد از یک سردوش معمولی بر نخواهم گشت . عطر لیمو و ویتامین C در آن احساس بسیار خوبی به من می دهد . هم بدن و هم روحیه ی من پس از استحمام شاداب می شود . فشار آن بصورت متمرکز و بالا بوده و من از خرید خود راضی هستم . من استفاده از آن را به همه توصیه می کنم و همچنین سردوش سلامتی آی واتر را در فهرست هدیه هایی که می خواهم به آشنایان و دوستانم بدهم نیز قرار می دهم ."
- خانم کارمند :
" من عاشق عطر لیموی سردوش سلامتی آی واتر هستم . اما تنوع در رایحه های مختلفی را که می توانم در داخل سردوش قرار دهم را هم دوست دارم و بی صبرانه منتظرم آن ها را را امتحان نمایم. "
- مدیر مرکز اسپا :
" ما در سالن اسپای خود سردوش سلامتی آی واتر را نصب کرده ایم . هم در بخش آقایان و هم بانوان . از اینکه مشتریان ما در هنگام استفاده از این سردوش بسیار راضی و شاداب می شوند خوشحالیم . نصب این سردوش ها به درآمد ما کمک کرده است .
بدلیل بالا بردن فشار ، مشتریان ما از آن بعنوان یک ماساژور دستی هم استفاده می کنند ."
- خانم خانه دار :سردوش حذف کلر
" ویتامین Cدر سردوش سلامتی باعث جوانسازی در پوست من شده است . من سردوش تصفیه آب آی واتر را در هر دو حمام خود نصب کرده ام و اقوام من هم که در منزلم از آن استفاده کرده اند عاشق فشار و عطر لیموی آن هستند . من شدیداً ، به همه توصیه می کنم که آن را خرید کنند ."
شرکت فرازتصفیه با ارائه ی سردوش حذف کلر آی واتر گام ارزشمندی جهت صرفه جویی درآب و ایجاد سلامتی در منزل برداشته است .