عادتها رفتارهای ساده ای هستند که در
قانون جذب ما آنها را یاد گرفته ایم مثل سیگار کشیدن ، ناخن جویدن ، کمبود اعتماد به نفس، اضطراب ، بدبینی ، به تعویق انداختن کارها، وابستگی به مواد مخدر، منفی بافی، اضافه وزن و .....
و شامل اعمالی هستند که ما در مدت طولانی، آنها را تکرار کرده ایم.
برداشتن چهارقدم مهم در تغییر باور، درباره هر انسانی لازم است:
1 – در هر تصمیمی که در هر زمان برای تغییر خودت می گیری، آن تصمیم تو در همان زمان ، ارزش دارد و ممکن است که در آینده نیاز به بازنگری و ارتقا داشته باشه.
2 – ارزش تو با عادتهات سنجیده نمیشه و هر انسانی در درون خودش ، ارزشی والا داره.
3 – حرفها و عکس العملهای مردم، درباره تو و کاری که انجام می دهی، متعلق به خود اونهاست نه متعلق به تو، و تو مسئولیتی در قبال حرفهای مردم نداری.
4 – تو قادر هستی برای تغییر عادتهات ، خلاقیت به خرج بدی و از روشهای نوآورانه استفاده کنی.
در هنگام تولد، هیچ کس اختلالی در عادات خودش نداره .اینها چیزهایی هستن که ما یاد گرفته ایم.آنها جزء اکتسابی ما هستن و براحتی قابل تغییر هستن و خود واقعی ما نیستن.جزء اکتسابی همون قسمتی از ماست که به طور عادی و تقریبا بدون تفکر، و غیرآگاهانه از ما سر می زنه.
رفتار در ما چگونه انتخاب میشه؟
بر اثر انتخاب مغز ما به عنوان بهترین و موثرترین رفتاردر همان لحظه ست. و نوعی احساس خوب به ما میده که این دو ( انجام رفتار و احساس خوب) با هم در مغز ما تلفیق شده و به صورت برابر و هم ارزش در میان.
و پس از آن مغز ما همون کاری رو که فکر می کنه بهتره برای انجام ، انتخاب می کنه.
به همین علته که افراد سیگاری، برای داشتن احساس بهتر سیگار می کشن و یا افراد چاق، غذای زیادی می خورن.
عادات ما ، از جمله رفتارهایی هستن که ما آنقدر در انجام دادنشون خبره شدیم که دیگه فراموش می کنیم این رفتارها ، هدف خاصی رو دنبال نمی کنن.
در برنامه بعدی همراه ما باشید تا راهکارها رو به شما ارائه بدیم.