رژیم غذایی در دسترس شما بر پایه تحقیق چند ساله در رابطه با روشهای رژِیم درمانی مشترک در طب گیاهی ایران , اروپا , هند و چین و انطباق با منابع علمی مدرن در رشته تخصصی تغذیه تهیه و در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.از آنجا که در این روش از دارو های شیمیایی استفاده نمیگردد شرط لازم برای تاثیر استفاده نمیگردد لذا شرط حصول نتیجه مصرف مداوم و منظم این مواد غذایی میباشد در عین حال از افراط در میزان مصرف روزانه این مواد بپرهیزید با توجه به برنامه رژیم غذایی که در اختیار شما قرار میگیرد سعی نمایید آن برنامه را حتی المقدور با توصیه های فعلی منطبق نمایید
تغییرات رفتاری غذایی لازم در این دوران عبارتند از :
1- آهسته خوردن غذا , غذای کم حجم و کم چرب
2- خوردن میان وعده هایی مانند میوه و ماست بدون چربی و خرما و...
3- عدم مصرف مایعات در هنگام صرف غذا
4- اجتناب از خوردن و نوشیدن یک تا دو ساعت قبل از دراز کشیدن
5- اجتناب از خوردن مقادیر زیاد ترشیجات , ادویه , قهوه , چای و نوشابه گازدار
6- عدم استفاده از مواد معطر و خوشبو کننده
7- مصرف غذاهای حاوی ویتامینB1 و B6 که عبارتند از :
ویتامین B1 گوشت و بخصوص گوشت قرمز , غلات مانند گندم , جو و جو دوسر , سبزیجات مانند نخود سبز , سویا ,باقلا مارچوبه , ذرت و مخمر آبجو
ویتامین B6 انواع گوشت قرمز و سفید و دل وجگرسیب زمینی , اسفناج , کلم بروکلی , شلغم , مارچوبه , موز , انجیر خشک , هندوانه , طالبی و پرتقال
استفاده از غذاهای زیر در پیشگیری از ویار اثرات بسیار خوبی دارد .
مواد غذایی گیاهی :
*سیب خام و رنده شده باپوست
*جوانه گندم : مصرف مداوم و روزانه چوانه گندم به تنهایی یا همراه با غذا
* شلغم
مواد غذای حیوانی :
* لبنیات بخصوص ماست و پنیر
*سیرابی و شیردان برای جلوگیری از ویار اثر معجزه آسایی دارد
*رازک : جوشانده بیست گرم گیاه رازک در یک لیتر آب دارای و مصرف یک فنجان آن بعد از هر وعده غذای اصلی دارای اثرات خوبی در برطرف کردن مشکلات دوران بارداری
* یک توصیه مهم : از مصرف زیاد برنج سفید شده خودداری نمایید چون این ماده باعث کاهش میزان ویتامین ب و تشدید ویار میباشد و بهتر است در صورت مصرف حتما پیاز خام مصرف نمایند