موسسه آمریکایی ضد سرطان آمریکا (AACI)آب قلیایی و خواص ضد سرطانی
در سایت رسمی خود نوشته است :
ما
آب قلیایی را بعنوان گزینه ی اول در درمان بیماران و یا حتی پیشگیری از سرطان توصیه می کنیم .
گزارش ایرنا از رویترز در مورد سرطان به شرح زیر می باشد :
سلول های سرطان بیش ترین فعالیت خود را در محیط اسیدی می توانند داشته باشد و پیش رفت کنند و م امی توانیم با قلیایی نگه داشتن بدن مانع مبتلا شدن به سرطان و پیش رفت آن بشویم .
پیرو بررسی های صورت گرفته بدن بعضی از افراد از لحاظ ژنتیکی مستعد ابتلا به سرطان می باشد . ولی نحوه تغذیه و شیوه ی زندگی می تواند تاثیر بسزای در مبتلا شدن به این بیماری و یا پیش رفت سلول های سرطانی در بدن می تواند داشته باشد .
سه خاصیت منحصر به فرد و اصلی آب قلیایی آی واتر شامل موارد زیر می باشد :
1- قلیایی بودن 2-آنتی اکسیدان و 3- آب میکرو خوشه ای
کریستال های منظم ؛ قادر خواهد بود هم برای مریضان و هم افراد سالم نقش تعیین کننده ای در سلامتی ایشان ایفا نماید . متاسفانه اغلب سرطان ها بدلیل محیط اسیدی بدن رخ می دهد و این پدیده در هنگام یا بعد از جراحی ها ، رادیوگرافی و شیمی درمانی حتی بیشتر هم می شود .
آنتونی رابینز می گوید :
اگر می خواهید انرژی کافی در شبانه روز داشته باشید ، ملزم به درک تعادل pH بدن خود از نظر اسیدی و قلیایی می باشید.
مصرف کنندگان این آب از افراد مشهور در دنیا می باشند که با استفاده از این آب از شادابی بیشتری برخوردار هستند .
علاوه بر مصرف آب قلیایی آی واتر که تاثیر زیادی جهت قلیایی شدن بدن دارد مواد غذایی گیاهی دیگری هم هستند که با مصرف آن ها می توانم بدن خود را قلیایی کنیم مخصوصاً با توجه به زندگی امروزه که بیشتر مواد غذای مصرفی سبب می شود که بدن حالت اسیدی پیدا کند می توانیم با خوردن مواد غذایی همچون سبزیجاتی که برگ آن ها سبز تیره باشد ، سیر ، انواع توت ، غلات ، حبوبات ، مرکبات ، آجیل ، پیاز ، سیب زمین ، هندوانه ، قارچ ،کدو حلوایی و ...... بدن خود را قلیایی کنیم .