رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
ارسالها: 4 مکان: تهران
|
دم کن برنج برای دم کردن انواع برنج ها در آشپزخانه صنعتی رستوران ، اسکلت ساخته شده از پروفیل ۴۰*۴۰ استیل، جداره خارجی ساخته شده از ورق استنلس استیل 8 دهم ، جداره داخلی ساخته شده از ورق گالوانیزه 1 دهم، 2 جداره عایق کاری از پشم شیشه یا سنگ به ضخامت ۵ سانتیمتر دارای یک فر در محفظه داخلی ابعاد ۹۰*۹۰*۹۰ سانتیمتر دستگاه برنج دمکن تک خانه جهت پخت ته چین و بره و نیز دم کردن برنج در آشپزخانه های صنعتی ، رستوران ، تالار پذیرایی و کترینگ ها مورد استفاده قرار می گیرد و دم کن برنج ده من تک خانه با ابعاد 90×90 در ۱۱۰ سانتیمتر طراحی و تولید می شود. دارای 2 عدد سینی موارد مصرفی دمکن برنج +ته چین + بره پز + برشته نمودن مرغ + پخت انواع غذاهای فرپز مخصوص دم کردن برنج در ظرفیت های ۱۰ منه ، ۱۲ منه و ۱۵ منه ظرفیت ۱۰ من در ابعاد : ۱۰۰ در ۱۰۰ در ۱۱۰ سانتیمتر ظرفیت ۱۲ من در ابعاد : ۱۰۵ در ۱۰۵ در ۱۱۰ سانتیمتر ظرفیت ۱۵ من در ابعاد : ۱۱۵ در ۱۱۵ در ۱۱۰ سانتیمتر بدنه داخلی و خارجی از جنس استنلس استیل پایه از جنس پروفیل استنلس استیل ۵۰در۵۰ قابلیت تنظیم حرارت و ترموکوبل بدنه بیرونی از جنس استیل خشدار بدنه درونی از جنس ورق گالوانیزه ضخیم میباشد
تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری |
kasrakitchen.com |
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.107 ثانیه ایجاد شد.