رتبه: Newbie
گروه ها: Registered
|
سلام دوستان شوهرم توی خونه سیگار میکشه و چون من یه دختر 8 ماهه دارم خیلی بابت این قضیه ناراحتم ولی متاسفانه نمیتونم متقاعدش کنم که حداقل تو فضای خونه سیگار نکشه.. میشه بگین برای از بین بردن آلودگی هوای خونه و از بین بردن بوی بد سیگار چه کاری میشه انجام داد؟؟؟؟ ممنمون میشم راهنمایی کنه
|
|
|
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : sadaf سلام دوستان شوهرم توی خونه سیگار میکشه و چون من یه دختر 8 ماهه دارم خیلی بابت این قضیه ناراحتم ولی متاسفانه نمیتونم متقاعدش کنم که حداقل تو فضای خونه سیگار نکشه.. میشه بگین برای از بین بردن آلودگی هوای خونه و از بین بردن بوی بد سیگار چه کاری میشه انجام داد؟؟؟؟ ممنمون میشم راهنمایی کنه سلام صدف جون عزیزم خیلی ناراحت شدم مخصوصا واسه کوچولوت که داره دود تو ریه هاش میره عزیزم حداقل یه دستگاه تصفیه هوا بخر که هم بچت هوای سالم نفس بکشه هم خودت....پدر خودم خیلی سیگار میکشه و ما دچار تنگی نفس میشدیم به پیشنهاد یکی از دوستانمون یه دستگاه تصفیه هوا خریدیم خداروشکر الان حداقل میدونیم داریم هوای سالم تنفس میکنیم امیدوارم تجربم واست مفید باشه و مشکل شما هم حل بشه...
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : nafasi [quote=sadaf;29008]سلام دوستان شوهرم توی خونه سیگار میکشه و چون من یه دختر 8 ماهه دارم خیلی بابت این قضیه ناراحتم ولی متاسفانه نمیتونم متقاعدش کنم که حداقل تو فضای خونه سیگار نکشه.. میشه بگین برای از بین بردن آلودگی هوای خونه و از بین بردن بوی بد سیگار چه کاری میشه انجام داد؟؟؟؟ ممنمون میشم راهنمایی کنه سلام صدف جون عزیزم خیلی ناراحت شدم مخصوصا واسه کوچولوت که داره دود تو ریه هاش میره عزیزم حداقل یه دستگاه تصفیه هوا بخر که هم بچت هوای سالم نفس بکشه هم خودت....پدر خودم خیلی سیگار میکشه و ما دچار تنگی نفس میشدیم به پیشنهاد یکی از دوستانمون یه دستگاه تصفیه هوا خریدیم خداروشکر الان حداقل میدونیم داریم هوای سالم تنفس میکنیم امیدوارم تجربم واست مفید باشه و مشکل شما هم حل بشه... [/quote خداروشکر که حداقل مشکل شما دوست عزیز حل شده.. میتونم بپرسم برند دستگاه شما چیه؟؟؟؟ و اینکه چند وقته دارید از این دستگاه استفاده میکنید؟؟؟؟
|
|
|
|
|
اصل ارسال توسط : sadaf [quote=nafasi;29010][quote=sadaf;29008]سلام دوستان شوهرم توی خونه سیگار میکشه و چون من یه دختر 8 ماهه دارم خیلی بابت این قضیه ناراحتم ولی متاسفانه نمیتونم متقاعدش کنم که حداقل تو فضای خونه سیگار نکشه.. میشه بگین برای از بین بردن آلودگی هوای خونه و از بین بردن بوی بد سیگار چه کاری میشه انجام داد؟؟؟؟ ممنمون میشم راهنمایی کنه سلام صدف جون عزیزم خیلی ناراحت شدم مخصوصا واسه کوچولوت که داره دود تو ریه هاش میره عزیزم حداقل یه دستگاه تصفیه هوا بخر که هم بچت هوای سالم نفس بکشه هم خودت....پدر خودم خیلی سیگار میکشه و ما دچار تنگی نفس میشدیم به پیشنهاد یکی از دوستانمون یه دستگاه تصفیه هوا خریدیم خداروشکر الان حداقل میدونیم داریم هوای سالم تنفس میکنیم امیدوارم تجربم واست مفید باشه و مشکل شما هم حل بشه... [/quote خداروشکر که حداقل مشکل شما دوست عزیز حل شده.. میتونم بپرسم برند دستگاه شما چیه؟؟؟؟ و اینکه چند وقته دارید از این دستگاه استفاده میکنید؟؟؟؟ [/quoعزیزم برند دستگاهم اسنوا کووی هست و کره ایه و الان حدود 6 ماهه دارم استفاده میکنم اگر بخواین میتونین از این سایت اطلاعات بیشتری بدست بیارین به من که خلی کمک کرد.... http://snowacoway.ir/blo...d9%86%db%8c%d8%af%d8%9f/
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.090 ثانیه ایجاد شد.