برای مهاجرت به استرالیا و نیوزلند باید در کدامیک از امتحانات زبان انگلیسی شرکت کنم؟
اگر قصد مهاجرت به استرالیا یا نیوزلند را دارید باید برای بخشی از روند دریافت ویزا در یک امتحان زبان انگلیسی شرکت کنید.
یا شاید نیاز باشد برای بخشی از ارزیابی توانایی یا ثبت تواناییها در یک آزمون شرکت کنید.
شما میتوانید توسط وب سایت پی آسان در آزمون های بین المللی همچون TOFEL iBT، GRE، CFA و... شرکت نمایید. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
سوال این است که در کدام آزمون باید شرکت کنم؟
مجموعهای از آزمونهای زبان انگلیسی وجود دارند که میتوانید از میان آنها انتخاب کنید. آزمونPTE رهبر بازار آزمونهای زبان انگلیسی با پایه کامپیوتر است.
آزمونPTE کاملا توسط کامپیوتر ارائه شده و توسط آن نیز صحیح میشود که برای این کار از فنآوری نمرهدهی اتوماتیک Pearson استفاده میکند.
این آزمون از سوی وزارت کشور استرالیا و سازمان مهاجرت نیوزلند برای تمامی درخواستهای ویزا مورد پذیرش است.
این مورد شامل اقامت دائم، ویزا اسپانسر کاری یا کاری و ویزای تحصیلی میشود.
همچنین این آزمون مورد قبول بیشتر ادارات ارزیابی توانایی و فنی نیز هست:
آژانس نظارت بر فعالان سلامتی استرالیا
شورای پرستاران استرالیا
حسابداران مورد تایید استرالیا
حسابداران استرالیا و نیوزلند
جامعه کامپیوتری استرالیا
مهندسان استرالیا
چگونه فنآوری آزمونPTE به من کمک میکند؟
شما برای شرکت در آزمونPTE روبروی کامپیوتر در یکی از مراکز مجاز آزمون پیرسون مینشینید.
پیرسون سپس با استفاده از فنآوری خودکار نمرهدهی خود اطمینان حاصل میکند که تواناییهای زبان انگلیسی شما با عدالت ارزیابی شده است.
پاسخهای شما به طور واقعی و مداوم نمرهدهی میشوند، بدون توجه به اینکه آزمون در کجای جهان برگزار میشود.
به همین دلیل تفاوتی ندارد که شرکت کنندگان در آزمون اهل کجا هستند و چه ظاهری دارند.
استفاده از فنآوری خودکار نمرهدهی به آزمونPTE اجازه میدهد تا به صورت معمول نتایج را در ٥ روز کاری اعلام کند در حالیکه دیگر آزمونها برای اعلام نتایج به ٢ تا ٣ هفته نیاز دارند.
این مطلب را از دست ندهید: آزمون PTE | آزمونی استاندارد جایگزین IELTS و تافل
کجا میتوانم در آزمون شرکت کنم؟
ثبت نام در آزمون یک روند ساده آنلاین است. براحتی یکی از ٢٤٠ مرکز آزمون ما در بیش از ٥٠ کشور را انتخاب کنید و زمان و تاریخ مورد نظر خود را مشخص کنید.
ما ٣٦٥ روز در سال در سراسر جهان آزمون برگزار میکنیم.
همچنین میتوانید آزمون خود را ٢٤ ساعت قبل در صورت وجود جای خالی برنامهریزی کنید.
آیا به تحصیل در خارج علاقمند هستید؟
هنگامی که در یک رشته که به زبان انگلیسی آموزش داده میشود در خارج از کشور تحصیل میکنید باید بتوانید تواناییهای زبان انگلیسی خود را ثابت کنید.
با استفاده از آزمونPTE میتوانید به هزاران دانشگاه و دانشکده در سراسر جهان درخواست دهید مانند:
تمامی دانشگاههای استرالیا، ایرلند و نیوزلند شامل تمامی موسسات فنآوری و پلیتکنیک نیوزلند
تمامی موسسات TAFE و فنآوری و پلیتکنیک نیوزلند و استرالیا
موسسات برجستهای مانند دانشگاه استنفورد، هاروارد و ایمپریال کالج لندن نمرات آزمونPTE را میپذیرند.
در امریکا، کانادا، انگلیس، سنگاپور و اروپا PTE در حال گسترش است.
اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و یا میخواهید برای ویزای استرالیا اقدام کنید. مشاوران مجموعه پی آسان شما را راهنمایی میکنند.
برای ثبت سفارش اینجا کلیک کنید.